Articolele lui Bujor

In primul rând vreau să știi ca nu am scris acest articol ca tu sa acumulezi mai multe cunostinte sau informatii. Scopul lui este sa ai o revelatie……(citeste mai mult)

Cand situatia stresanta soseste, daca nu ti-ai facut preagatirea inainte, foarte greu…(citeste mai mult)

Cum ar fi sa ai abilitatea sa intri in orice club si daca iti place o femie sa arati spre ea si..(citeste mai mult)

Multi barbati imi spun la coaching ca au probeleme cu energia. Din 2016 am descoperit mai multe suplimente la diferiti coach de fitness si nutritie si am zis sa le combin….(citeste mai mult)

Ai impresia ca afacerea ta sta pe loc si odata cu ea, evolutia ta personala. Ce putem face sa iesim din aceasta situatie? Ce provoaca asta?…(citeste mai mult)

Cat de des citim carti in care sunt 1000 de povesti si 2-3 idei importante care te ajuta cu adevarat? Nu te-ai saturat? Eu da! Si uite ce am reusit sa facem sa castigi mai multi bani si mai mult timp…(citeste mai mult)

Vad aceasta greseala majora la toti clientii pe care ii am la coaching si acesta este motivul pentru care se tot intorc la consultanta, in loc sa rezolve problema definitiv…(citeste mai mult)

Simti uneori o lipsă de de energie care te trage inapoi? Ca nu ai boost-ul acela natural din tinerete? In societatea de astazi ai succes daca te misti repede…(citeste mai mult)

Daca esti serios legat de rezultatele tale in abordarea femeilor care iti plac cu adevarat, doar daca esti serios si vrei sa imbunatatesti asta, citeste acest articol pana la final…(citeste mai mult)

Simti uneori o lipsă de control în viaţa ta? Poate te-ai întrebat uneori de ce unii oameni obţin ceea ce vor, în timp ce dorinţele şi nevoile tale rămân nesatisfăcute….(citeste mai mult)

Traim in aceasta lume in care avem impresia ca toata lumea stie ce facem noi si ne asteptam sa stie ce ne dorim, insa nu este asa. Exact cum tu esti prins in lumea ta, asa si celelalte persoane din jurul tau sunt prinse in lumea lor…(citeste mai mult)

Cum poti sta cu o persoana in care nu ai incredere, o persoana care iti ascunde lucruri? Eu imi incept relatiile cu…(citeste mai mult)

Prima greseala in relatii este ca o gandim astfel :  „o relatie este 100%”. Oamenii gandesc in general in materie de win – lose deoarece aduce cele mai multe beneficii din punct de vedere evolutiv si al teoriei jocurilor…pana la urma”…(citeste mai mult)

Bujor : „Anxietatea sociala, in primul rand, nu este o stare provocată de exterior, ci o stare provocată de…(citeste mai mult)

Bujor : „Toată lumea în ultima vreme vorbește despre anxietate, ba chiar mai mult, e cumva un filtru de selectare a relaționărilor în care intrăm sau…(citeste mai mult)

Bujor : „De ce nu putem vorbi lejer cu persoane necunoscute?
De ce este naturala anxietatea sociala? (citeste mai mult)