ANXIETATEA SI TEAMA DE ABORDARE DEVIN ISTORIE

RASPLATIM PRIMELE 10 PERSOANE CARE IAU ACTIUNE RAPID PRINTR-UN PRET SIMBOLIC

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ai anxietate inainte la iesi in club sau la un eveniment? Iti este teama sa fii respins de femeile care iti plac cu adevarat?

Atunci esti in locul potrivit. Cu totii trecem prin aceste stari de anxietate care ne opresc in a lua actiune. Visam sa intram intr-o relatie de lunga durata sau sa avem o relatie cu beneficii, insa totul pare ca ramane la stadiul de vis...

Parca nimic nu se leaga. Vrei sa iei actiune, insa o parte a creierului tau nu te lasa. Te hraneste cu frica, cu scenarii de ce s-ar putea intampla daca te respinge, daca e cu prietenul ei acolo, daca ala se ia de tine, daca celelalte femei vad ca ai fost respins...

Si chiar daca reusesti sa te fortezi sa intri intr-o interactiune, se termina in mai putin de 5 secunde. Ea se stramba si se uita in alta parte gandindu-se "ce o vrea dubiosul asta...". Daca reusesti sa mentii o conversatie 1 minut, te sperii, "OMG! Ce se intampla?!? Merge? Dar ce spun acum? N-am mai fost pana aici in interactiune." si iesi singur din conversatie, cu coada intre picioare. Te autosabotezi ca sa nu ajungi dinou la un moment ihhh, ca inainte.

Insa varianta aceasta ta nu trebuie sa persiste. Este o alegere. Tu alegi sa ramai cu varianta 1.0 a ta si sa nu faci o schimbare. De ce? Schimbarea adevarata incepe in minte, in modul in care gandesti.

De ce? Cum gandesti iti influenteaza starea pe care o ai in acea seara. Starea respectiva tu o transferi oamenilor in interactiuni si asta o va face pe ea sa te adore, sa fie interesata sau sa te urasca si sa te respinga.

In cadrul acestui curs video, Bujor o sa iti impartaseasca cele mai eficiente stari mentale care iti vor schimba energia complet in interactiuni. Chipul ei va fi luminat de energia ta vibranta cu care o abordezi. Vrea sa petreaca timp cu tine intrucat vede ca tu aduci distractia, nu ai un plan, esti acolo sa impartaseti un vibe pozitiv si sa cunosti lume noua.

Ea e strasata de cum arata si de barbatii care se tot uita la ea, tu esti relaxat, nu iti pasa de nimic si ai multa incredere in tine. Ea devine intrigata de aceasta nepasare a ta si devine curioasa, vrea sa afle cine esti, ce faci, care e treaba cu tine.

De la tu-ul anxios si temator, care se autosaboteaza prin frica cand ii merge o conversatie...

...la tu-ul 2.0, lejer si dedgajat ce creeaza curiozitate si inspira incredere in ele si un vibe pozitiv. Dar cat de mare este distanta intre 1.0 si 2.0? Dureaza mult?
Poti sa adopti cele 69 de programe mentale incepand de astazi, la un click distanta.

Accesul il primesti in cateva minute pe adresa de gmail dupa plasarea comenzii.
Acest curs nu este pentru tine daca alegi sa ramai la fel, nu esti pregatit de o schimbare in bine, crezi ca nu meriti ceva mai bun, te complaci in situatia curenta cu o mana pe mouse si alta in pantaloni, amani evolutia ta de azi pe maine pana cand cutitul ajunge la os.

CE CONTINE PRODUSUL?

69 de stari mentale explicate in detaliu, cu exemple si povesti unde este cazul

Exemple concrete unde si cum sa aplici aceste stari mentale

Atentie! A fi un barbat de succes care merge dupa ce vrea fara scuze si prejudecati nu este pentru oricine. La fiecare eveniment stii clar cine e in tabara cealalta : stau cu berea la piep, se uita in jur, comenteaza de femei cat de bune sunt, cand apare o oportunitate de abordare scot telefonul sa se uite pe social media si la finalul serii pleaca cu coada intre picioare.

BONUS : 3 playlist-uri cu peste 500 de melodii care sa te bage in vibe

DURATA CURSULUI : 1:38:53

Termeni si Conditii

1. Bonusurile sunt valabile doar in perioada de pre-sale.

2. Accesul la curs se face in baza adresei de gmail pe 8 august 2023 la 18:01

3. In perioada de pre-sale este posibil ca pretul produsului sa sufere schimbari. Aceste schimbari nu influenteaza persoanele care au facut deja plata.

4. Sesiunile de coaching din BONUSURI sunt valabile 60 de zile de la achizitia produsului.

Contact :
Email : bujorrazvantheodor7@gmail.com
Facebook : Bujor Razvan
Instagram : @bujorrazvan