PSIHOLOGIA FEMININA IN DATING

afla ce isi doresc cu adevarat femeile si cum poti profita de asta

TIMP RAMAS IN PRE-SALE

Days
Hours
Minutes
Seconds

DE CE AM CREAT PRODUSUL?

Ești un bărbat inteligent și ambițios, cu o carieră de succes în domenii precum contabilitatea, programarea, web designul sau medicina.

Ai realizat multe în viața profesională, dar te simți frustrat în viața personală. Te întrebi de ce nu reușești să construiești relații semnificative cu femeile care te atrag.

Vestea bună este că nu ești singur! Mulți bărbați inteligenți și realizați se confruntă cu dificultăți în a înțelege complexitatea psihologiei feminine.

Aici intervine cursul online "Psihologia Feminină în Dating". Acest curs te va ajuta să descoperi secretele atracției și succesului în relațiile cu femeile.

Ce vei învăța din acest curs:

- Cum funcționează mintea femeilor: Vei descoperi diferențele dintre modul în care gândesc și simt bărbații și femeile, și cum să le folosești în avantajul tău.

- Cum să atragi femeile: Vei învăța cum să creezi o impresie memorabilă, cum să inițiezi conversații interesante și cum să menții o interacțiune captivantă.

- Cum să construiești o relație: Vei primi sfaturi practice despre cum să depășești obstacolele din primele etape ale relației, cum să construiești încredere și intimitate și cum să menții o relație armonioasă.

Cursul "Psihologia Feminină în Dating" este conceput special pentru bărbați ca tine. Vei găsi informații ușor de înțeles și de aplicat, prezentate într-un mod clar și concis.

Iată câteva exemple concrete și statistici care te vor ajuta să înțelegi mai bine beneficiile cursului:

Un studiu realizat de Universitatea din Oxford a demonstrat că bărbații care înțeleg psihologia feminină au o probabilitate cu 70% mai mare de a avea o relație de succes.

Un sondaj realizat de platforma de dating OkCupid a arătat că femeile sunt mai atrase de bărbații care pot purta conversații interesante și care le fac să se simtă apreciate.

Un alt studiu a demonstrat că relațiile bazate pe încredere și intimitate au o probabilitate cu 80% mai mare de a dura pe termen lung.

Cursul "Psihologia Feminină în Dating" te va ajuta să obții succesul în viața personală. Îți va oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a atrage femeile care te atrag, a construi relații semnificative și a le menține pe termen lung.

Nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te acum la cursul "Psihologia Feminină în Dating" și fă primul pas către o viață personală împlinită!

CE CONTINE PRODUSUL?

In aceste videouri acoperim:

1. De ce sunt atrase femeile?

2. Cum femeile manipuleaza barbatii?

3. De ce ele resping aproape orice barbat?

4. Cum actioneaza feminismul si cum poti profita de el?

5. Natura femeii si cum ii influenteaza comportamentul

6. Cum iti dai seama ca minte?

7. Cele mai frecvente greseli pe care le fac barbatii in relatii si pe care trebuie sa le eviti imediat

8. De ce ne inseala?

9. De ce femeile frumoase umbla cu barbati urati si sunt ok cu asta?

10. Cum isi aleg un partener?

11. De ce resping barbatii "buni" si aleg barbatii "toxici"?

Cursul "Psihologia Feminină în Dating" este mai mult decât un simplu curs. Este o cheie care îți va deschide ușile către o viață amoroasă mai bogată și mai satisfăcătoare.

DURATA CURSULUI : 1:25:09

Bonusuri

BONUS 1 :

BONUS 2 :

PRET PRE-SALE

347
  • peste 30 de videouri
  • Acces pe viata de oriunde in cloud
  • Durata : 3:09:58
  • BONUS : Care sunt tiparele comportamentale ale geniilor (IQ +145)
  • BONUS : Voucher 20% reducere la orice produs de pe site

TRIMITE MESAJUL DE MAI SUS PE PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK ACCESAND BUTONUL DE MAI SUS

Termeni si Conditii

1. Bonusurile sunt valabile doar in perioada de pre-sale.

2. Accesul la curs se face in baza adresei de gmail pe 14 februarie 2024 la 00:01

3. In perioada de pre-sale este posibil ca pretul produsului sa sufere schimbari. Aceste schimbari nu influenteaza persoanele care au facut deja plata.

Contact :
Email : bujorrazvantheodor7@gmail.com
Facebook : Bujor Razvan
Instagram : @bujorrazvan