Idei pentru Meditatie care te vor ajuta sa gasesti Sinele

O carte in format electronic de 85 de pagini cu peste 430 de stari mentale scurte, concrete, precise, concise, cum te-am obisnuit. Nu te lasa influentat de numarul paginilor, ci de profunzimea a ceea ce este scris. Uneori avem nevoie doar de o singura vorba bine spusa, care sa rezoneze cu noi, ca toata viata sa se schimbe la 180 de grade in bine.
Prin aceste statusuri te voi ajuta sa iti pui niste semne de intrebare legate de realitatea in care traiesti si sper, cu putin noroc, sa ajungi la Sine, Constiinta, God sau cum mai este ‘numita’ acea stare de prezenta absoluta in care nimeni si nimic nu te poate deranja.

Deci, daca te consideri o persoana spirituala, aceasta carte este pentru tine. Daca nu te consideri o astfel de persoana, prima parte a cartii este pentru tine, intrucat abordam subiecte mai profunde in a doua jumatate a cartii.
Cartea vine in format .pdf   si  format  .epub   pe email dupa efectuarea platii. am ales aceasta modalitate intrucat mai salvam niste copacei, iti ajunge mai rapid acasa, nu trebuie sa o cari dupa tine fizic si nu o poti uita nicaieri.

sUBIECTELE ACOPERITE

IDENTITATEA

CONDITIONAREA SOCIALA

RELIGIA

MEDITATIA

Autor

Intotdeauna mi-am dorit acea pace interioara pe care o au maestrii budisti, sa fiu fericit permanent si sa nu petrec ore si ore in meditatie pentru a ajunge acolo. Exista scurtaturi? Categoric! Si ceilalti nu vor sa le afli dintr-o singura carte…

Bujor Razvan Theodor

CE SPUN CITITORII

Bujor, fara suparare ca las asta aici din carte, dar efectiv m-am gandit 2 zile la ea. Recomand: „Intelepciunea aplicata lucrurilor exterioare e judecata. JUDECATA = prezici efectul deciziilor tale pe termen lung. INTELEPCIUNEA = Cunoaste efectul pe termen lung al actiunilor tale.”

Alex

Iluzia realitatii sau inspiratia zilnica , cartea e formata din stari mentale( fraze scurte ) ce iti dau de gandit si iti schimba perspectiva. Personal citesc zilnic , una ,doua stari mentale dimineata pentru a pune rotitile in miscare.

Daniel

DOAR 14.99 eUR

Nu iti place? Iti facem refound complet.