Scurte Conversatii si Idei care te vor ajuta sa gasesti Sinele

Una dintre marile temeri cu care ne confruntăm este că, în ciuda eforturilor noastre, vom descoperi că ne-am irosit viața. Această ebook vă oferă conceptenele necesare pentru a vă depăși temerile și a descoperi cine sunteti cu adevarat in mai putin de 60 de pagini.

sUBIECTELE ACOPERITE

IDENTITATEA

CONDITIONAREA SOCIALA

RELIGIA

MEDITATIA

Autor

Intotdeauna mi-am dorit acea pace interioara pe care o au maestrii budisti, sa fiu fericit permanent si sa nu petrec ore si ore in meditatie pentru a ajunge acolo. Exista scurtaturi? Categoric! Si ceilalti nu vor sa le afli dintr-o singura carte…

Bujor Razvan Theodor

CE SPUN CITITORII

Din primele 10 pagini am ajuns intr-o stare geniala. Imi place ca ai ideile foarte compact prezentate. Cartea este amuzanta, scurta si sa speram ca vine in viitor cu partea a II-a.

Paul

Este prima carte din care am inteles in sfarsit ce cautam in meditatie de atatia ani. Partea cu conditionarea sociala mi-a deschis ochii foarte mult. 

Mihaela

Am avut 12 revelatii, 12 momente de Evrika, AHA!,  7 peste orice carte spirituala pe care am citit-o pana acum. Imi place ca le-ai structurat in 22 de revelatii in povesti scurte.

radu

Prima data cand am citit-o mi s-a parut ok, interesanta. Dupa 2 zile am inceput sa ma simt mai prezenta si nu stiam de ce. Am recitit-o si mi-am dat seama de ce. Revelatia 14!

Andreea

DOAR 14.99 eUR

Nu iti place? Iti facem refound complet.