PROGRAM AFILIERE

Bine te-am gasit in programul nostru de afiliere. 

Beneficii si Conditii :

1. Ca sa fii considerat afiliat trebuie sa ai cel putin o vanzare (recomandare).

2. Banii vor fi livrati in contul tau de paypal sau contul bancar la 30 de zile dupa achizitie, intrucat unele produse au garantie 30 de zile refound daca clientul este nemultumit.

3. Daca recomandarea ta ia alte produse in viitor la recomandarea ta, vei primi comision si la acele produse sau servicii. Singura conditie este sa ne anunti inainte printr-un email la bujorrazvantheodor7@gmail.com ce produs sau serviciu i-ai promovat, ca atunci cand el cumpara sa stim ca este datorita abilitatilor tale foarte bune de vanzator. Motivul este foarte simplu : echipa noastra ruleaza in paralel campanii de promovare a produselor si serviciilor.

4. Pentru a deveni afiliat trebuie sa completezi formularul de mai jos. Dupa completare vei primi un email daca te acceptam in program sau nu.

5. Devii afiliat ofiicial dupa ce ai facut prima vanzare. Esti anuntat apoi pe ce pozitie te-ai calificat.

6. T oti afiliatii vor fi pusi intr-o lista vizibila doar afiliatilor officiali cu numarul vanzarilor aferente pentru sporirea competitiei. Vor fi anuntate si premii lunare pentru afiliatii cu cele mai mari vanzari. 

7. Comunicarea o mentinem doar pe adresa de email :bujorrazvantheodor7@gmail.com 

8. Comisioanele se ofera in functie de performanta vanzarilor in ultimele 30 de zile

–  Top 10 afiliati  20% comision
–  Afiliatii de pe pozitiile 10 – 20 primesc 15% comision
–  Afiliatii de pe pozitia 20 – 50 primesc 10% comision

Toate conditiile de mai sus sunt temporare si vor fi supuse schimbarilor pe parcurs. Notificarea o vei primi pe email daca esti afiliat.

Completeaza formularul de mai jos si apoi asteapta raspunsul nostru pe email (24h)